Saturday, September 6

that moment..

Re Collection


That other day aku ada ajak my long lost girlfriend untuk pegi date. Kitorang dah lama dah nak keluar sama tapi asyik ada hal je so tak jadi. Kitorang janji nak jumpa hari ni, which is hari sabtu. But then tiba tiba semalam dia whatsapp tak jadi. Dia ada hal. Aku pun okay je lah. Aku tak kisah pun sebab sebenarnya aku malas nak pegi hehe

Have you have had those moment when kau dah janji nak keluar ngan kawan kau but sebenarnya kau rasa malas gila nak pegi, and tiba tiba tak tersangka kawan kau cancel sebab dia ada hal? Kau pulak seronok lah sebab tak yah pegi. I'm having that moment lah. Tapi it kinda have a bad side and a good side jugak.

First, the bad side is boleh pulak kau rasa seronok padahal dah lama gila kau tak jumpa kawan kau ni.

Second, okay lah kot aku seronok so no hard feelings for me. Yelah kan ada yang bukan main drama bila kawan dia batal janji.

Ke aku je cam ni? Hmm..

xxLina

2 comments:

  1. kecewa gaklah kan..but take it as tak ada rezeki nak jumpa on that day, kay...

    ReplyDelete
  2. wah winner and gd gitu comey sticker

    ReplyDelete