Tuesday, September 2

facebook

Oboreru Knife

So haritu aku ke rumah saudara aku. Kat Klang. Dia punya 8 years old anak, which is my nephew (makcik dah aku ni hmph), addicted to facebook. I know it sounds nothing strange with that. But! What the heck is not strange when aku yang duduk berapa meter dekat dia pun, dia nak instant message?

Kalau aku kat rumah aku sendiri lagi lah. Hambik kau, beribu-ribu message masuk.

Kalau tanya makan apa ke, sihat ke, takpe jugak en? Ni tak! Dia hantar emoticons mengarut-ngarut.

Tak kuasa aku.

xx Lina

2 comments:

  1. haha. memang tak kuasa. takpe la budak baru nak up. tapi bikin panas gak tu :)

    ReplyDelete
  2. hye Lina, penat juga kena spam dgn your nephew ye.. was here dear.. :)

    ReplyDelete